Ens trobaràs tots els divendres de 17:30 a 20:00 h. al Centre Cultural l'Avenç al carrer Angel Guimerà, 27 d'Esplugues de Llobregat

viernes, 3 de junio de 2011

Classificacions i Resultats Lliga 06-03-2011

Les lligues EFBA 2010-2011 arriben a la seva fi. Després de setmanes de bon joc i bon ambient de futbol de botons arriba la hora de la veritat, la de decidir els campions.
En el grup A tenim un campió gairebé decidit el Power Rangers, un equip que ha dominat la categoria de manera indiscutible i que si no passar res molt estrany s’emportarà el trofeu de guanyador. La lluita estarà pel segon lloc, El Bruto, Perikos Asesinos i Galàctic Spiders es disputaran el trofeu de subcampió del grup A, tan sols hi ha una diferencia de 6 punts entre el 2n i el 4rt el que fa preveure un divendres botononero molt intens.
El grup B tenim un equip molt ben situat per a ser el campió, el Doberman, que treu 8 punts al 2n classificat, el que fa que tingui gairebé assegurat el trofeu de campió, tot i que no es pot confiar. Pel trofeu de subcampió es veu a venir partits molt emocionants per aconseguir guanyar-lo, Raimon, s’ha situat aquest divendres com a 2n i treu tan sols 1 punt a Metaleros 3r, Liverpol a 6 punts del segon mantindria alguna possibilitat de aconseguir el trofeu de subcampió,
Així dons animem a tothom a venir aquest divendres vinent a gaudir d’una jornada vibrant on es decidiran els primers campions de les lligues EFBA.


No hay comentarios:

Publicar un comentario