Ens trobaràs tots els divendres de 17:30 a 20:00 h. al Centre Cultural l'Avenç al carrer Angel Guimerà, 27 d'Esplugues de Llobregat

lunes, 4 de marzo de 2013

Torneig Hivern EFBA 2012-13 Campió Bayern München



 Ahir 3 de Març es va disputar la segona edició del Torneig d’Hivern de l’EFBA, amb participants de l’EFBA (Esplugues Futbol Botons Associació), BFBA (Barcelona Futbol Botons Associació) i SJDFBA ADN (Sant Joan Despí Futbol Botons Associació ADN). En la primera fase, Grup A, van destacar el Galàctic Spiders, que va guanyar quasi tots partits, inclos un partit davant el Putisaki que al ser adult no comptava per a la classificació, el Recreativo en la seguent posició i dos representats de San Joan Despí, el Raimon Eleven i el Zeus que van quedar en tercera i quarta posició classificant-se per Quarts de Final. El Grup B va ser molt igualat a falta d’una jornada els quatre primers classificats estaven empatats a punts i va ser en la darrera jornada on es van decidir les classificacions el Titans i el Bayern van empatar a punts en la disputa de la Primera Posició quedant primer el Titans per millor “gol average” . El Genesis i el Jackass també van empatar en la disputa de la Tercera Posició imposant-se el Genesis per la diferencia de gols.

Els Quarts de Final es van decidir sense masses sorpreses, els equips que s’havien classificat en les primeres posicions es van imposar als que havien quedat en les darreres posicions dels seus respectius grups, El Titans va eliminar al Zeus, el Bayern al Raimon Eleven, el Galactic Spiders al Jackass i el Recreativo al Genesis.

Les Semifinals van ser molt igualades el Titans i el Recreativo es tornaven a trobar en el que ja comença a ser un clàssic dels torneigs de l’EFBA, el partit es va decantar a favor del Titans que es classificava per a la seva segona final consecutiva. En l’altre semifinal el Galàctic Spiders empatava amb el Bayern München, en la tanda de penals, tots dos van errar els seus dos primers tirs i finalment el Bayern va estar mes encertat i  es classificava per disputar la final.

En les Semifinals de la Fase de Consolació, el Castelldefels s’imposava amb facilitat al Monster de SJDFBA  mentre a l’altre semifinal els dos jugadors mes joves Sharks i Emperadores Osc. es disputaven un lloc a la final, i per un ajustat 1 a 0, va ser el Sharks el que es classificaria. En la Final el Castelldefels molt mes experimentat es feia amb la copa de Campió Consolació    

La Final es va poder jugar amb tranquilitat eren ja les 9 de la nit i molt dels participants ja havien marxat i tots dos contrincants van pdoer jugar amb total tranquilitat, el Bayern de la BFBA s’avançava ràpidament en el marcador exhibint un joc molts passis i xuts a porta, anotant fins a 3 gols. El Titans de l’EFBA també va disposar de nombroses ocasions de gol però nomes va anotar un gol i el Bayern München s’emportava la Copa de Campió d’aquesta segona edició del Torneig d’Hivern de l’EFBA.
















Video de les millors jugades de la final




No hay comentarios:

Publicar un comentario