Ens trobaràs tots els divendres de 17:30 a 20:00 h. al Centre Cultural l'Avenç al carrer Angel Guimerà, 27 d'Esplugues de Llobregat

domingo, 3 de noviembre de 2013

Torneig Tardor EFBA de Futbol Botons

Aquest passat , 1 de Novembre, es va disputar la Tercera Edició del Torneig Tardor EFBA amb una novetat, donat que cada cop tenim mes majors d’edat, participarien joves i adults tots junts i al finalitzar la primera fase, es dividien els jugadors segons l’edat i hi haurien dos campions, un de categoria adult i un altre per la categoria joves. En la categoria joves hi haurien 5 trofeus (Campió, Sots campió, Semifinalistes i Campió Consolació) i pels adults nomes un trofeu pel campió. Van participar jugadors de l’entitat organitzadora Esplugues Futbol Botons Associació (EFBA), Barcelona Futbol Botons Associació (BFBA)  i també de San Joan Despí Futbol Botons Associació ADN (SJFBA).

En la primera fase podem destacar els següents jugadors,  en el Grup A el Laietà, el creador de la iniciativa Button Maker, que va guanyar tots els seus partits, seguit del Titans que nomes va perdre amb el Laietà i el Badlands que nomes va perdre amb els dos anteriors. En el Grup B, el Leeds United, que també va fer un ple de victòries seguit de l’Spartakus, Raimon Eleven i Def Leppard.

En la segona fase es va fer la partició per edats. En les semifinals de la categoria Joves el Titans s’imposava per 6 a 0 al Gènesis i el Raimon Eleven per 4 a 0 al Sharks. La final era tot un clàssic Titans vs Raimon Eleven, que s’han trobat reiteradament en totes les darreres finals, i en les que sempre s’acaba imposant el Titans, aquesta no va ser diferent, el Titans marcava 3 gols consecutius en els primers minuts i es feia amb el campionat després de guanyar per 3 a 1 al Raimon Eleven

En els Quarts de Final de la categoria Adults, el Leeds United s’imposava per un clar 3 a 0 al Naranjito, el Badlands li endossava un contundent 4 a 0 al Washington, El Laietà accedia sense necessitat de jugar amb ningú donat que hi havia 7 adults inscrits i l’Spartakus derrotava al Def Leppard per 4 a 2. Les semifinals van ser molt igualades i tots dos partits es van decidir en el gol d’or, el Leeds accedia a la final derrotant al seu amic Badlands, partit clàssic de la antiga Lliga de Sant Just Desvern, en l’altre semifinal l’Spartakus guanyava al Laietà en un partit molt igualat. La final Spartakus – Leeds United va ser molt renyida i l’Spartakus va aconseguir la victòria un ajustat 3 a 2.