Ens trobaràs tots els divendres de 17:30 a 20:00 h. al Centre Cultural l'Avenç al carrer Angel Guimerà, 27 d'Esplugues de Llobregat

viernes, 4 de marzo de 2011

NEIX L'EFBA

Comença a caminar a Esplugues la nostre associació, l'EFBA, i neix amb la voluntat de difondre el joc del Futbol de Botons en la nostre ciutat. El futbol de botons es un joc que ja fa molts anys que es juga en el nostre país, i que en altres temps on no había de competir amb altres maneres de lleure com els videojocs, internet etc, tenia més facil arribar als nois i noies com a un bon passatemps.
Avui en dia però hem de valorar aquesta activitat com una via per a fomentar diversos valors que potser manquen en el nostre dia a dia. Aquest joc, ajuda a desenvolupar en les persones que el practiquen tot un seguit de estrategies per a millorar els resultats, que fan tenir activa la inteligencia, ja que aquesta ajuda a desenvoluparse en el joc, i a despertar la creativitat. També el fet de ser una activitat que es desenvolupa de manera presencial i no en el món virtual, com molts altres en la societat actual, fomenta el contacte personal entre els seus practicants cosa que també facilita l'associació.
Desde l'EFBA, incentivarem aquest joc amb competicions estables, de moment ja hem posat en marxa 3 lligues, una d'adults i 2 grups de lligues infantils que han començat amb gran exit i els resultats i classificacións així com les cròniques es podran seguir desde aquest blog.
Així donçs desde aquest blog us convidem a probar aquest joc, el Futbol de Botons, una activitat que quan la proves enganxa i agrada i que si us decidiu a acostar-vos a la nostre associació de ben segur que us hi quedareu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario