Ens trobaràs tots els divendres de 17:30 a 20:00 h. al Centre Cultural l'Avenç al carrer Angel Guimerà, 27 d'Esplugues de Llobregat

viernes, 18 de marzo de 2011

Segueixen els divendres botoneros

Gran èxit d'assistencia aquest divendres a la cita amb el futbol de botons i es que els divendres botoneros s'estan convertint en un clàssic per a alguns a Esplugues.
Aixi donçs han continuat les lligues en els grups A i B.
En el grup A segueix com a lider el Galactic Spiders a 1 punt encara de el Bruto,pero s'acosten perillosament al lider el Power Rangers i sobretot el  King Kong que està a 6 punts del líder pero que ha jugat ni més ni menys que 8 partits menys que el líder.Molta tela per jugar i molts punts per disputar, l'emoció esta servida i de valent en aquest grup.
Però si tot esta per decidir, més o menys passa en el grup B, on de moment hem de destacar que hi ha hagut canvi de líder i ara mana a la clasificació el Doberman amb 17 punts i 10 partits jugats. L'anterior líder Metaleros és ara el 2n amb 10 punts i 7 partits jugats, Liverpol i Dark Star tots dos amb 7 punts i tan sols 3 partits jugats son dos equips que de ben segur quan comencin a jugar podran posar en molts problemes als equips de davant. Així donçs destacar també la gran igualtat en aquest grup B on la lluita esta assegurada fins al final.
Esperem que es segueixin repetint els exits dels nostres divendres botoneros i que seguim gaudint d'un bon ambient de competició que anima als nostres equips a venir a disputar els seus partits cada setmana. Ara sols ens queda veure començar la lliga d'adults que esperem que pugui començar ben aviat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario