Ens trobaràs tots els divendres de 17:30 a 20:00 h. al Centre Cultural l'Avenç al carrer Angel Guimerà, 27 d'Esplugues de Llobregat

sábado, 12 de marzo de 2011

COMENÇEN LES LLIGUES EFBA

Ja ha començat la competició en els grups A i B de l'EFBA. Encara esta per començar la llega en el grup d'adults, esperem que els nostres seniors comencin aviat la competició.

El grup A esta comandant per Galactic Spiders que en aquest moment es el lider per sobre de El Bruto a 1 sol punt, cal destacar que hi ha equips per sota que els falten molts partits per a jugar i que poden remontar posicions rapidament en el moment en que comencin a jugar. Destaquem per exemple l'equip King Kong que esta en el 4rt joc esta a tans sols 6 punts del lider i ha jugat 7 partits menys. Des d'aqui animem als equips que han jugat pocs partits a que segueixin jugant per aixi posar encara mes emocionant aquest grup.

En el grup tenim com a lider a Metaleros un equip que ha començat molt fort i que de moment a guanyat 3 dels 4 partits que ha jugat i que es postula com a un dels equips forts d'aquest grup, el segon es el Doberman tot i que aquest equip ja ha jugat 7 partits. No es pot dormir el lider tenint en compte que es un grup molt igualat i on en general s'han jugat pocs partits i queden molts punts a disputar. Equips com Dark Star, Can Vidalet i Liverpol de ben segur que donaran molta guerra i crearan una divisió molt disputada, la emoció esta servida en aquest grup.

No hay comentarios:

Publicar un comentario