Ens trobaràs tots els divendres de 17:30 a 20:00 h. al Centre Cultural l'Avenç al carrer Angel Guimerà, 27 d'Esplugues de Llobregat

viernes, 20 de mayo de 2011

Copa EFBA 2010-2011 Ja tenim Campió el Galactic Spiders

Aquest divendres s’ha disputat la fase final de la Copa EFBA 2010-2011. Hem de destacat per sobre de tot el bon ambient que s’ha viscut entre tots el competidors, hem pogut gaudir d’una tarda de divendres molt maca on entre jugadors i públic hem pogut veure com es desenvolupen els nostres botoneros. En l’aspecte competitiu hem tingut en primer lloc unes semifinals molt emocionants amb dos victòries per la mínima, la primera semifinal la que enfrontava a Perikos Asesinos vs El Bruto amb victòria per la mínima 1-0 de Perikos i la segona semifinal que ha enfrontat a Galàctic Spiders vs Nike,un altre partit molt igualat que ha donat la victòria per també 1-0, per a el Galàctic. Cal destacar també que els ajustats marcadors d’aquestes dues semifinals demostren el bon nivell en tots el competidors de la fase final.
La final ha enfrontat dons a Perikos Asesinos vs Galàctic Spiders, i hem tingut un partit jugat de tu a tu enfrontant a dos equips que volien guanyar i han donat tot el que tenien en els 15 minuts de joc,  que han acabat amb un igualat 1-1 que ens conduïa a un gol d’or que hauria de decidir al nostre primer campió. Qualsevol dels dos ho podia ser, el públic estava expectant i ansiós de saber qui seria el campió, i finalment ha estat el Galàctic que es proclama d’aquesta manera com el nostre primer campió.
Esperem poder seguir gaudint de jornades com aquesta ben aviat amb els finals de lliga i seguir amb aquest joc net que ha caracteritzat la competició copera.

Campió: Galactic Spiders
Sots Campió: Perikos As.
Semifinalista: El Bruto
Semifinalista: Nike

Video Semifinals



Video Final

                          













Donat que el dret a la pròpia imatge està reconegut a l’article 18.1 de la
Constitució i regulat per la Llei 5/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a
la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, la Junta Directiva de “Esplugues Futbol Botons Associacióte el consentiment dels pares o tutors legals dels menors per a que puguin apareixer en les fotografies o filmacions on aquests siguin clarament identificables i corresponents unicaments  a activitats  de l’Associació per ser publicades  unicament a la web de l’Associació http://espluguesfutbolbotonsassociacio.blogspot.com/

Queda prohibida la reproduccio total o parcial d'aquestes fotografies o filmacions.


1 comentario:

  1. Desde Asturias, enhorabuena al ganador, finalista y semifinalista de este recién nacido y ya prestigioso campeonato. Y enhorabuena también a todos los demás participantes, porque, por los resultados, se ve que el nivel general ha sido de Champions.

    ResponderEliminar