Ens trobaràs tots els divendres de 17:30 a 20:00 h. al Centre Cultural l'Avenç al carrer Angel Guimerà, 27 d'Esplugues de Llobregat

viernes, 13 de mayo de 2011

Classificacions i Resultats Lliga 13-05-2011

Segueix endavant la competició en els dos grups de la lliga de futbol de botons de la EFBA, en el grup A tenim un líder més que sòlid el Power Rangers un equip que amb 41 punts i tant sols un partit perdut porta 17 punts de diferencia al segon classificat, el Perikos Asesinos. Aquí a partir del segon classificat tenim a tres equips que s’estan disputant el subcampionat ja que entre el 2º i el 4rt classificat tant sols hi ha 4 punts, vaja que no hi ha distancia. Sense dubte ens queden unes jornades trepidants per la lluita per el subcampionat del grup A. Els equips que estan per darrera no han de desanimar-se ja que si segueixen lluitant i jugant els partits de menys que tenen qui sap si poden unir-se als equips capdavanters.
En el grup B Doberman es el gran líder, amb 32 punts el separen 10 del segon classificat, el Metaleros, que amb 22 punts és el segon classificat. En aquest grup hi ha gran diferencia entre els dos primers i els següents a la vegada que es poca la diferencia entre tota la resta d’equips. De totes maneres tots els equips que estan entre el 3r joc i la cua de la taula de la classificació tenen força partits menys, i si juguen els partits que els falten, estic segur que aquesta lliga pot donar molta emoció i molta diversió. I si una cosa hi ha clara en aquest joc la manera de millorar es jugar, quan mes es juga millor es el joc del jugador, així que ja sabeu a jugar partits i qui sap el que pot passar en aquest grup.



No hay comentarios:

Publicar un comentario