Ens trobaràs tots els divendres de 17:30 a 20:00 h. al Centre Cultural l'Avenç al carrer Angel Guimerà, 27 d'Esplugues de Llobregat

jueves, 7 de junio de 2012

Eurocopa 2012: Repercussió i comentaris

Des de que aquest passat dissabte 2 de juny es va disputar l’Eurocopa 2012 i vam penjar les fotos, vídeo, crònica i classificacions, les visites al Blog han pujat espectacularment, fruit de la promoció del campionat que s’ha realitzat  a traves de la Red social Facebook realitzada en grups dedicats al futbol botons d’arreu del mon.
S’han rebut visites de moltes poblacions de Catalunya com Barcelona, Hospitalet de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Terrassa, Premià de Mar, Lleida, Salou, Hostalric, Sarrià de Ter, Olesa de Montserrat, Sabadell, Mollet del Vallès i també d’Espanya com Valencia, Alacant, Galicia, Madrid, Astúries,  Santa Cruz de Tenerife, Córdoba, Sevilla, Pamplona i Bilbao i de la resta del mon han arribat visitants de països ens que ni tan sols teníem constància que coneixien el Futbol Botons, en aquesta setmana hem rebut visites de Bèlgica, Brasil, Argentina, Hongria, Estats Units, Alemanya, França, Letònia i Irlanda. I aquestes son nomes les que han quedat registrades pels programes estadístics que te incorporat el blog.

També s’ha fet resó en d’altres webs, algunes especialment sorprenents com noticias999.com


o webs de noticies de nivell comarcal


També a traves de la nostra compte de correu electrònic espluguesfba@gmail.com i Facebook hem rebut missatges de companys d’altres associacions felicitant-nos per la iniciativa d’aquesta Eurocopa, i que agraïm profundament i entre els que podem destacar frases que son t’han d’agrair com:

Desde Luarca, Asturias, el equipo de Retales Futbol Botones Club, se suma con entusiasmo a la felicitación que merecéis los espluguenses, junto con nuestra admiración por el esfuerzo que habéis hecho y la brillantez del resultado. Aplausos para los campeones y enhorabuena fraternal. Cordiales saludos desde el estadio del Desván.”

“Ets lo puto crack, company! Moltes felicitats pel que estàs fent”

“ MOLTES FELICITATS i ENDAVANT!!!!!! “

“Moltes felicitats per la gran organització realitzada”

“Felicitats Carlos, estàs fent una gran tasca”

“Des del BAP volem agrair a l'EFBA el tracte que ens van dispensar en la jornada botonaire que vam viure a Esplugues de Llobregat el passat dissabte dia 2 de Juny. Vam gaudir molt d'una tarda de botons on es van trobar nanos de quatre associacions per disputar una Eurocopa. Moltes gràcies als companys d'Esplugues per la seva invitació, la seva acollida, el seu tracte exquisit i l'organització del torneig.”

Associació Osona Futbol Botons: “Aquest dissabte passat dia 2 de juny hem tingut la sort de poder participar, compartir i fruir d’un torneig amb gran participació, tant a nivell competitiu (uns 30 equips ) de noves fornades i de 4 associacions diferents d’arreu del país, com a nivell de “germanor” ja que varem tenir l’oportunitat de retrobar-nos amb bons amics i companys d’afició…

Ressaltar la gran esportivitat i bon nivell per part dels participants i la gran gestió de l’organització ( a vegades no es fàcil moure tants fils a l’hora).

També com diu molt be el president del B.A.P (botonaires associats palauencs) recalcar a tots els que hi vareu prendre part que això nomes ha estat un granet i que tot això segueixi tenint empenta depèn amb gran part també de vosaltres, seguiu així mirant més enllà, buscant maneres i formes per anar consolidant aquestes trobades

Acabaré amb una pinzellada de lamentació….

Efectivament lamentar no haver tingut menys anys a l’esquena per poder-hi prendre part…

Moltes gracies a tots per compartir aquest instants”

“Felicitaciones desde Valencia al amigo Carlos y al colega Marc ,ke ya hay ganas de conocerlo.........un abrazo

“Espectacular

“Enhorabuena Carlos, una vez mas habeís estado a un nivel altisimo.

“Felicidades por el torneazo, un exitazo rotundo


De veritat que moltes gracies a tots pels vostres ànims i faig extensibles totes les vostres felicitacions a tots els companys que vam formar part de l’equip d’organització i a tots els que van col·laborar per a que aquest campionat fos possible.

No hay comentarios:

Publicar un comentario