Ens trobaràs tots els divendres de 17:30 a 20:00 h. al Centre Cultural l'Avenç al carrer Angel Guimerà, 27 d'Esplugues de Llobregat

martes, 10 de septiembre de 2013

Segona Edició Torneig Festa Major del Barri de la Plana


Aquest passat diumenge dia 8 de setembre, es va disputar la segona edició del Torneig Festa Major del Barri de la Plana a la Rambla del Carme d’Esplugues. L’esdeveniment va tenir força participació i es van habilitar camps de joc per al públic en general i molts nens i nenes  es van apropar a conèixer el Futbol Botons. Altres de no tan petits com el Ronald Mcdonald també es van a interessar i esperem que l’esforç organitzatiu de tot plegat ens doni els seus fruits amb mes socis per a la nostra associació.

El guanyador del torneig va ser el Titans que es va imposar al Raimon Eleven en una final molt disputada, es un partit que ja es comença a convertir en un clàssic donat les múltiples vegades que aquests dos joves jugadors es troben a tots els torneigs que disputen.

Aprofitem l’ocasió per agrair públicament a l’Ajuntament d’Esplugues i a l’Associació de Veïns del Barri de la Plana d’Esplugues l’esforç que han fet per a que aquest esdeveniment hagi estat tan exitós.



















1 comentario:

  1. Salve Salve o Futebol de Mesa !!! Força !!! Alegria !!! Abraços !!

    ResponderEliminar