Ens trobaràs tots els divendres de 17:30 a 20:00 h. al Centre Cultural l'Avenç al carrer Angel Guimerà, 27 d'Esplugues de Llobregat

viernes, 8 de abril de 2011

Classificacions i Resultats Lliga 08-04-2011


S'ha disputat un altre jornada de la lliga en el Grup A en aquest grup segueix liderant la competició en Power Rangers que amb 13 partits jugats segueix al capdamunt de la taula, amb tant sols una derrota, el segueix el Galactic Spiders a sols dos punts encara que ha jugat 3 partits més que el seu rival. Per darrera trobem un gran duel entre el Perikos Asesinos i el Bruto amb 17 i 16 punts tenen una lluita aferrisada per aconseguir el tercer lloc. A partir d'aqui trobem la resta de equips que tenen força partits menys, i animem a que segueixin dispuntant partits ja que a mida que vagin disputant els partits les coses poden cambiar força i qui sap si podem tenir sorpreses en el capdamunt de la classificació.

En el Grup B tenim un lider molt fort, el Doberman, que va en primer lloc i porta ni mes ni menys que 11 punts al segon, d'aqui volem destacar la competivitat d'aquest jove equip, que s'esforça a buscar els seus rivals i a anar jugant els seus partits. El segueix a la clasificació el Metaleros a qui animem ja que te 3 partits menys que el Doberman i si els aconsegueix guanyar els 3 es colocaria tant sols a 2 punts del líder, no hi ha res decidit en aquest grup. Per darrera trobem un duel igualadisim per a el tercer lloc entre el Liverpol i Scorpions que amb 9 punts estan igualats, i portant força partits menys que els equips que tenen pel davant, si s'espavilen a jugar podrien aspirar a cotes majors. Igual que en el Grup A, a partir d'aqui animem a la resta d'equips a jugar els seus partits d'aquesta manera podríen aconseguir pujar llocs a la classificació i qui sap si podríen arribar a disputar el títol de lliga.



1 comentario:

  1. Me ha encantado la final, muy emocionante con el gol de oro.

    La pericia de los chavales con los botones es increíble.

    Enhorabuena por el campeonato.

    ResponderEliminar