Ens trobaràs tots els divendres de 17:30 a 20:00 h. al Centre Cultural l'Avenç al carrer Angel Guimerà, 27 d'Esplugues de Llobregat

viernes, 15 de abril de 2011

Classificacions i Resultats Lliga 15-04-2011

Segueix la febre botonera dels divendres a Esplugues de Llobregat, els nostres joves aficionats al futbol en miniatura segueixen disputant els partits corresponents als grups A i B de la lliga Espluguenca, i ja s’ha començat a jugar els primers partits de la copa i ja s’ha disputat el primer partit de la lliga d’adults.
En el grup A de la nostre lliga destaca un nom el Power Rangers un equip que segueix amb pas ferm al capdvant de la lliga en el grup A, seguit pel Galactic Spiders, i Perikos Asesinos i el Bruto disputant-se el tercer lloc.
El grup B tenim un gran líder, el Doberman, amb gran distancia amb el segon classificat, el Metaleros, que si guanya els tres partits menys que porta respecte el líder posaria les coses molt difícils i emocionants al mateix cop al capdavant de la lliga.
Com bé he dit abans s’ha disputat el primer partit de la lliga d’adults entre el nostre president i el tresorer de l’Associació, Spartakus contra Real Sociedad, amb victòria per la mínima del Spartakus gràcies a un gol en pròpia porta de la Real Sociedad, i que tot i comptar amb diverses ocasions per a igualar el marcador no va ser així.
Des d’aquí animem a tothom a seguir jugant els partits de les seves respectives lligues i sobretot als participants a la lliga d’adults ja que aquest a estat el primer dels partits que s’han de disputar ara tant sols queda seguir competint.
Des de l’associació ja hem posat nous camps així com nous marcadors, per d’aquesta manera poder tenir possibilitats de jugar més equips al mateix temps, així donçs reitero que animem a tothom a gaudir de la infraestructura que posem a disposició dels nostres socis.

No hay comentarios:

Publicar un comentario