Ens trobaràs tots els divendres de 17:30 a 20:00 h. al Centre Cultural l'Avenç al carrer Angel Guimerà, 27 d'Esplugues de Llobregat

sábado, 30 de abril de 2011

Classificacions i resultats Lliga 29-04-2011

Segueixen disputant-se partits de les nostres lligues de futbol de botons a Esplugues de Llobregat, primer de tot cal dir que alguns equips han estat apartats de la competició ja que no venen a jugar, o portaven molts pocs partits, i això dificulta el poder seguir la competició de manera atractiva, i aprofitem per animar als nostres jugadors que juguin,i que quan més juguin mes animada poden estar les lligues, i la Copa.
Comencem el repàs als dos grups de la lliga que tenim en funcionament, en el grup A si parlem de un líder hem de parlar de Power Rangers, aquest equip porta 38 punts, 18 més que el segon classificat, dominant la competició totalment fins al moment, a més tants sols ha perdut un partit, contra el Rayo, curiosament l’únic partit que ha guanyat aquest equip. Darrera del Power Rangers hi ha una aferrissada lluita pel segon lloc entre Galactic Spiders i el Bruto, empatats amb 20 punt i seguits de prop pels Perikos Asesinos amb 17. Per darrera tenim mes equips que de ben segur que si segueixen jugant poden pujar posicions i començar a guanyar partits, per exemple el C.B Nou Esplugues, un equip que si bé no ha guanyat cap partit, ha jugat tots els seus partits contra els equips del capdamunt de la classificació, així doncs es un clar exemple d’equip que pot pujar posicions en el moment que jugui partits contra equips de la zona mitja.
Anem al grup B, aquí segueix dominant la competició el Doberman, seguit de prop pel Metaleros a 10 punts, tot i que amb 2 partits menys. A partir d’aquí no hi ha grans diferencies, ja que entre el 3 i l’últim hi ha 8 punts, i queden molts partits per a jugar, i els 2 equips de davant son curiosament els que porten mes partits, sabeu que vol dir això nois i noies? Que així que aneu jugant partits de ben segur que podreu acostar-vos a las primeres posicions i que els nostres líders de la categoria no os podeu despistar, així que animo des d’aquí a tothom a jugar els seus partits, perquè a més partits més diversió.

No hay comentarios:

Publicar un comentario